چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۳

به مناسبت روز عصای سفید صورت گرفت؛

حضور در جمع دانش‌آموزان دبستان شادی رشت

روز عصای سفید گیلان

همزمان با روز عصای سفید(۱۵ اکتبر مصادف با ۲۳ مهر)، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان رشت با همراهی مسئول کتابخانه خاتم الانبیاء(ص) و مسئول کتابخانه گویا و بریل کتابخانه مرکزی رشت از دبستان دخترانه شادی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان رشت، سه شنبه ۲۲ مهرماه، همزمان با روز عصای سفید(۱۵ اکتبر مصادف با ۲۳ مهر)، پوریا قویدل، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان رشت با همراهی معصومه سیار نخجیری، مسئول کتابخانه خاتم الانبیاء(ص) رشت و زهرا خسروی، مسئول کتابخانه گویا و بریل کتابخانه مرکزی رشت از دبستان دخترانه شادی بازدید کردند.

زهرا خسروی، مسئول کتابخانه گویا و بریل کتابخانه مرکزی رشت با حضور در جمع دانش آموزان، از شرایط نابینایان و کم بینایان صحبت کرد.

در ادامه از خط بریل و کتاب گویا هم برای دانش‌آموزان توضیحاتی داده شد و به دانش آموزان گفته شد که افراد نابینا با خط بریل می‌نویسند و می‌خوانند و کتاب گویا هم که هم برای نابینایان و افراد کم بینا مورد استفاده قرار می‌گیرد در اختیار دانش آموزان قرار گرفت و از نزدیک با این نوع کتاب آشنا شدند.

گفتنی است نابینایان عزیز بخش عمده‌ای از جوامع انسانی را تشکیل می‌دهند و از همین رو و به افتخار این قشر، یک روز به خصوص در سرتاسر جهان به نام روز عصای سفید و نابینایان نامگذاری شده است.

حضور در جمع دانش‌آموزان دبستان شادی رشت

حضور در جمع دانش‌آموزان دبستان شادی رشت

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
6 + 6 =