سه‌شنبه ۸ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۲

به مناسبت هفته دفاع مقدس؛

کتاب «پاییز آمد» در کتابخانه علامه شیخ عبدالکریم زنجانی بررسی می‌شود

بررسی و معرفی کتاب

به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس، کتابخانه علامه شیخ عبدالکریم زنجانی میزبان ویژه‌برنامه‌ای با محوریت معرفی و بررسی کتاب «پاییز آمد» خواهد بود؛ اثری که سال گذشته مورد تقریظ رهبر معظم انقلاب قرار گرفت و روایتگر خاطرات فخرالسادات موسوی، همسر سردار شهید احمد یوسفی است.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان زنجان، ویژه‌برنامه «وقتی زن، قصه را به دوش می‌کشد»، سه‌شنبه ۸ مهرماه ساعت ۱۷:۳۰ در محل کتابخانه علامه شیخ عبدالکریم زنجانی این شهر برگزار خواهد شد. در این برنامه، کتاب «پاییز آمد» نوشته گلستان جعفریان که به روایت خاطرات فخرالسادات موسوی، همسر سردار شهید احمد یوسفی می‌پردازد، معرفی و بررسی می‌شود.

این نشست با حضور مریم بیات‌تبار، نویسنده و منتقد ادبی، برگزار خواهد شد و فرصتی فراهم می‌آورد تا مخاطبان با ابعاد انسانی و زنانه دفاع مقدس از زبان راویان اصلی آن آشنا شوند. حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.
گفتنی است، کتاب «پاییز آمد» که سال گذشته مورد تقریظ مقام معظم رهبری قرار گرفت، یکی از آثار شاخص در حوزه خاطرات زنان از دوران دفاع مقدس به شمار می‌رود و توانسته نگاه تازه‌ای به نقش همسران شهدا در روایت‌گری تاریخ معاصر ایران ارائه دهد.

کتاب «پاییز آمد» در کتابخانه علامه شیخ عبدالکریم زنجانی بررسی می‌شود

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
3 + 10 =