دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۷

با هدف تسریع در افتتاح پروژه انجام شد؛

بازدید حسابرس کل دیوان محاسبات کشور درحوزه فرهنگ ورسانه از کتابخانه شهید دکتر باهنر شمیرانات

بازدید از کتابخانه شهید باهنر

حسابرس کل دیوان محاسبات کشور درحوزه فرهنگ ورسانه به همراه مدیرکل امور مالی و ذیحسابی نهاد کتابخانه های عمومی کشور و مدیرکل توسعه کتابخانه‌ها به همراه تنی چند از دیگر مسئولان با هدف تسریع در افتتاح پروژه از کتابخانه عمومی شهید دکتر باهنر در حال تجهیز در این شهرستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان تهران؛ با هدف نظارت بر روند تجهیز و آماده سازی کتابخانه شهید دکتر باهنر شهرستان شمیرانات صبح امروز دوشنبه ۲۰ مردادماه، مهدی عامریان، حسابرس کل دیوان محاسبات کشور درحوزه فرهنگ و رسانه؛ رسول ذکی پور، سرپرست گروه حسابرسی مستقر در وزارت ارشاد به همراه مهدی لطیفی، مدیرکل امور مالی و ذیحسابی نهاد کتابخانه های عمومی کشور و رحمان ابراهیمی، مدیرکل توسعه کتابخانه‌ها؛ از این کتابخانه بازدید کردند.
در این بازدید که با همراهی محمدصالح حیدری، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان شمیرانات، انجام شد، روند پیشرفت کار و نیازهای تجهیزاتی کتابخانه مورد بررسی قرار گرفت.
مهدی عامریان،حسابرس کل دیوان محاسبات کشور درحوزه فرهنگ ورسانه در این بازدید ضمن تشکر و قدردانی از اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان و کتابداران با ابراز خرسندی از روند باز طراحی و تجهیز این کتابخانه، بر ضرورت تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از آن تأکید کرد و گفت: کتابخانه‌ها از مهم‌ترین مراکز فرهنگی و آموزشی هر جامعه هستند و دسترسی آسان به کتاب و منابع علمی، حق همه آحاد جامعه است.
وی اظهار امیدواری کرد با بهره‌برداری از این کتابخانه، گامی در جهت ارتقای سطح دانش و آگاهی مردم این منطقه برداشته شود.
عامریان افزود: بازطراحی کتابخانه های عمومی بر اساس ذائقه مردم و رفع نیازهای اطلاعاتی افراد جامعه اقدامی شایسته و اثر گذار است که به نیکی در این کتابخانه به اجرا در آمده است؛ این اقدامات در جهت اجرای عدالت آموزشی و فرهنگی و کمک به توسعه و گسترش کتابخوانی نیازمند همکاری همه مسئولان است.
بر اساس این گزارش مسئولان حاضر در این بازدید ضمن تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و دسترسی آسان شهروندان به منابع کتابخانه‌ای، بر تسریع در تکمیل تجهیزات به منظور بهره‌برداری کتابخانه در هفته دولت تأکید کردند.
حیدری،رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان در پایان این بازدید گفت: این کتابخانه پس از تجهیز و بهره‌برداری، با ارائه خدمات متنوع فرهنگی، آموزشی و مطالعاتی، گامی مؤثر در ارتقای سرانه مطالعه و توسعه فرهنگ کتاب‌خوانی در شهرستان شمیرانات خواهد بود.
گفتنی است پس از این بازدید مسئولان با حضور در کتابخانه مرکزی پارک شهر از بخش های مختلف آن بازدید کرده و ضمن دیدار و گفتگو با کتابداران و اعضا ازنزدیک با خدمات و فعالیت های ارائه شده در کتابخانه آشنا شدند.

بازدید حسابرس کل دیوان محاسبات کشور درحوزه فرهنگ ورسانه از کتابخانه شهید دکتر باهنر شمیرانات

بازدید حسابرس کل دیوان محاسبات کشور درحوزه فرهنگ ورسانه از کتابخانه شهید دکتر باهنر شمیرانات

برچسب‌ها

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
1 + 2 =