چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰

میلاد عرفان پور:

هر شعر می‌تواند همچون سلاحی در برابر هجمه دشمن، نقش‌آفرینی کند/ تاکید بر ضرورت تقویت امید و ایمان به پیروزی در جامعه

با حضور میلاد عرفان پور و شاعران آیینی استان بوشهر

میلاد عرفان پور با اشاره به اینکه همه وظیفه دارند امید و ایمان به پیروزی را در جامعه تقویت کنند بر نقش شاعران در ایجاد انسجام ملی تاکید کرد و شعر را چون سلاحی در برابر تجاوزی‌گری های دشمن دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، میلاد عرفان‌پور؛ شاعر انقلابی و آیینی، با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی در شرایط کنونی کشور گفت: نبردی که ما درگیر آن هستیم، قدمتی بیش از آنچه به‌نظر می‌رسد، دارد. از ابتدای خلقت آدم و نبرد خیر و شر، سلسله حق با سلسله باطل درگیر است. امروز در شرایطی که ان‌شاءالله به ظهور حضرت موعود نزدیک می‌شویم، نبرد جبهه حق و باطل، به اوج خود رسیده است. خدا را شاکریم ما در ایران و جبهه حق حضور داریم و پرافتخارترین برهه تاریخ ایران را تجربه می‌کنیم. هرکس باید به وسع و ظرفیت خود، از جبهه حق دفاع و آن را یاری رساند و این جز با همدلی و یکصدا بودن، محقق نمی‌شود. وظیفه تک‌تک ما است که امید را در جامعه تقویت و به پیروزی ایمان داشته باشیم.

وی با اشاره نقش اهالی فرهنگ و ادب و به‌ویژه شاعران در القای حس وحدت و وفاق ملی، بیان کرد: شاعران جزو مهمترین اقشاری هستند که می‌توانند در حفظ هویت ملی کمک کنند. شعر با معنا و معنویت پیوند دارد و شاعران انقلاب، همواره در چنین هنگامه‌هایی، پای کار بوده‌اند و رسالت خود را انجام داده‌اند. در چند روز اخیر نیز موج بسیار گسترده‌ای از شاعران در دفاع از میهن، اشعاری سروده‌اند که هر شعر می‌تواند همچون سلاحی در برابر هجمه دشمن، نقش‌آفرینی کند.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
1 + 3 =