دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲

با هدف بهبود ارائه خدمات در تنها کتابخانه مرکز شهرستان فارسان؛

کتابخانه عمومی شهید بهشتی فارسان بازطراحی می‌شود

کتابخانه عمومی شهید بهشتی بازطراحی می‌شود

کتابخانه شهید بهشتی فارسان، با سابقۀ نیم قرن فعالیت فرهنگی، این‌بار با بازطراحی جدیدی به استقبال نیازهای روزافزون اعضای خود می‌رود.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان چهارمحال و بختیاری، کتابخانه شهید بهشتی فارسان، یکی از نمادهای فرهنگی این شهرستان است که در سال ۱۳۵۷ تأسیس شده و با در اختیار داشتن ۴۰ هزار نسخه کتاب و ۷۵۰ مترمربع مساحت، از دیرباز به عنوان مرکزی برای ترویج مطالعه و فرهنگ کتاب‌خوانی شناخته شده است. این کتابخانه در سال‌های گذشته نیز مورد بازطراحی قرار گرفت، اما به دلیل رشد سریع نیازهای اعضا، همچنان ظرفیت‌های فعلی آن پاسخگوی همه کاربران نبود و در سال جدید بازطراحی این کتابخانه در دستور کار کتابخانه‌های عمومی استان چهارمحال و بختیاری قرار گرفت.

کتابخانه عمومی شهید بهشتی بازطراحی می‌شود

احمد فرهادی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی این استان از بازطراحی کتابخانه شهید بهشتی فارسان به عنوان اقدامی برای ارتقای خدمات فرهنگی و آموزشی شهرستان فارسان یاد کرد و گفت: این پروژه به‌منظور پاسخگویی به نیازهای جامعه کتاب‌خوان و ایجاد فضایی مطلوب برای مطالعه و فعالیت‌های آموزشی صورت گرفته است.
فرهادی افزود: کتابخانه شهید بهشتی، به‌ عنوان تنها کتابخانه مرکز شهرستان فارسان، نقشی کلیدی در ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی به جامعه دارد. با وجود فعالیت دو پانسیون مطالعاتی در این منطقه، همچنان تقاضا برای افزایش امکانات، به ویژه ایجاد سالن مطالعه ویژه، به شدت احساس می‌شد. درخواست‌های متعدد اعضای کتابخانه، ما را بر آن داشت تا با بازطراحی دوباره، خدمات خود را بهبود بخشند و نیازهای جامعه را برآورده کنند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان در خصوص برنامه‌های بازطراحی توضیح داد: این پروژه شامل تغییراتی اساسی است. فضای مخزن فعلی کتابخانه به سالن مطالعه خواهران منتقل خواهد شد تا سه سالن مطالعه جداگانه ایجاد شود؛ دو سالن عمومی برای خواهران و برادران و یک سالن ویژه که به طور خاص برای استفاده خواهران پیش‌بینی شده است. این سالن ویژه، فرصتی مناسب برای تمرکز و مطالعه در محیطی آرام و اختصاصی فراهم خواهد کرد.علاوه بر این، سالن مطالعه فعلی برادران نیز با بازطراحی به بخشی ویژه برای کودکان و نوجوانان تبدیل خواهد شد. این بخش جدید با هدف ترغیب نسل جوان به مطالعه، محیطی جذاب و آموزشی برای آنان مهیا می‌کند.

فرهادی ادامه داد: به‌منظور بهبود کیفیت خدمات، ایجاد میز خدمات تحت وب در دستور کار قرار دارد. این میز امکان دسترسی آسان‌تر به خدمات کتابخانه‌ای از جمله رزرو کتاب، تمدید امانت و جستجوی منابع را برای اعضا فراهم می‌کند. در کنار این تغییرات، بخش مطالعه موقت نیز ایجاد خواهد شد که به کاربران فرصت می‌دهد بدون نیاز به عضویت کامل، به مطالعه در محیط کتابخانه بپردازند. یکی دیگر از بخش‌های قابل‌توجه در بازطراحی، بهبود و توسعه بخش نشریات است. این بخش با اضافه‌شدن نشریات جدید و تخصصی، امکانات متنوع‌تری را برای پاسخگویی به نیازهای علمی، پژوهشی و فرهنگی اعضا فراهم می‌کند.
وی تاریخ اتمام این پروژه را خردادماه سال جاری پیش‌بینی کرد و گفت: این پروژه، نشان‌دهنده تعهد ما به ارائه خدمات بهتر و حمایت از جامعه کتاب‌خوان محسوب می‌شود و با اجرای آن، تمامی اقشار جامعه، از کودکان تا بزرگسالان، می‌توانند از خدمات آن به بهترین شکل ممکن بهره‌مند شوند.

کتابخانه عمومی شهید بهشتی بازطراحی می‌شود

کتابخانه عمومی شهید بهشتی بازطراحی می‌شود

برچسب‌ها

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
6 + 6 =