چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۹

در راستای حمایت از کسب‌وکارهای خانگی؛

جشنواره غذاهای محلی در کتابخانه عمومی استاد احمد ترجانی‌زاده برگزار شد

جشنواره غذاهای محلی

جشنواره غذاهای محلی در کتابخانه عمومی استاد احمد ترجانی زاده در روستای اوچ تپه شهرستان بوکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان آذربایجان غربی، به همت کتابخانه استاد احمد ترجانی زاده و با همکاری روابط عمومی شبکه بهداشت شهرستان بوکان، جشنواره غذاهای محلی به مناسبت روز صنایع دستی و در حمایت از کسب و کارهای کوچک خانگی با تهیه غذاهای محلی توسط اعضای فعال کتابخانه و رابطین سلامت برگزار شد. 

هدف از این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی، ترغیب عموم به پرهیز از مصرف غذاهای آماده و همچنین ایجاد نشاط اجتماعی  در بین مردم روستا بود و غذاهای متنوع بومی و محلی در این جشنواره در معرض دید قرار گرفت.

 آش دوغ، آش کشک، حلوای محلی، دلمه برگ مو، سنگ سیر، آش اسفناج، قه یسی و رون محلی، کوفته از جمله غذاهای محلی ارائه شده در این جشنواره بود.

در این مراسم، رئیس شورای اسلامی و دهیار اوچ تپه، همکاران تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت علی آباد و همچنین بانوان نماینده واحدهای ستاد مرکز بهداشت به عنوان داور حضور داشتند و در پایان از طرف ریاست مرکز بهداشت و توسط مسئول مرکز خدمات جامع سلامت علی آباد به نفرات اول تا سوم لوح تقدیر اهدا شد.

جشنواره غذاهای محلی در کتابخانه عمومی استاد احمد ترجانی‌زاده برگزار شد

جشنواره غذاهای محلی در کتابخانه عمومی استاد احمد ترجانی‌زاده برگزار شد

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
6 + 7 =